Advertisement

Adıyaman Yangın Haberleri - Adıyaman'da Türbe Deposunda Yangın - Haberler - Buğday ve arpa tarlalarında korkutan yangın.

Adıyaman Yangın Haberleri - Adıyaman'da Türbe Deposunda Yangın - Haberler - Buğday ve arpa tarlalarında korkutan yangın.. Adıyaman'da tarlada başlayıp evlere sıçrayan yangın, vatandaşlar ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Türkiye'den ve dünya'dan son dakika haberleri, köşe yazıları, spordan magazine, teknolojiden siyasete tüm konuların tek adresi ajans haber platformunda. Alınan bilgiye göre, yenisanayi mahallesi'nde b.g'ye ait üç katlı evin odunluk kısmında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Tarlada çıkan yangında 15 dönüm arpa kül oldu. Adıyaman'da bir evin odunluğunda çıkan yangın söndürüldü.

Son dakika gelişmesi oldukça adıyaman'da taziye evinde yangın haberi güncellenecektir. Adıyaman güncel son dakika adıyaman haberleri, son dakika adıyaman gelişmeleri ve haberleri. Adıyaman yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Adana adıyaman afyon ağrı aksaray amasya ankara antalya ardahan artvin aydın balıkesir bartın batman bayburt bilecik bingöl bitlis bolu burdur bursa çanakkale çankırı çorum denizli diyarbakır. Buğday ve arpa tarlalarında korkutan yangın.

Metruk evde çıkan yangın söndürüldü - Haberler
Metruk evde çıkan yangın söndürüldü - Haberler from foto.haberler.com
Otluk alanlar yangın riskini arttırıyor. Miami'de çöken 13 katlı binada ölenlerin sayısı 20'ye çıktı. Otomobil refüje çarpıp tarlaya yuvarlandı: Buğday ve arpa tarlalarında korkutan yangın. Adıyaman merkeze bağlı yarmakaya (çakal) köyü yakınlarında bir tarlada sabah saat 08.00'de yakılan anız ile başlayan yangın, 15 bin dönümlük alana yayıldı. Yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından yangın söndürülürken, ev kullanılamaz hale geldi. .göre, turgut reis mahallesi'nde suriyelilerin kaldığı iki katlı bir evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Adıyaman'da odunlukta çıkan yangın, paniğe neden oldu.

Çalınan bisikletini bulana ödül verecek.

Yangın son dakika haberleri ve yangın haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Ana sayfa » etiket sonuçları: Adıyaman'da odunlukta çıkan yangın, paniğe neden oldu. Bu görüntü polisi bile şaşırttı. Rüzgar nedeniyle kontrol altına alınamayan yangında yaklaşık 7 hektar alan kül oldu. Türkiye'den ve dünya'dan son dakika haberleri, köşe yazıları, spordan magazine, teknolojiden siyasete tüm konuların tek adresi ajans haber platformunda. Çalınan bisikletini bulana ödül verecek. Adıyaman'da marka haline gelen haber sitemiz devredilmiştir. 03 nisan 2018 salı 16:54. Adıyaman merkeze bağlı yarmakaya (çakal) köyü yakınlarında bir tarlada sabah saat 08.00'de yakılan anız ile başlayan yangın, 15 bin dönümlük alana yayıldı. Haberler > yerel haberler > adıyaman haberleri > merkez haberleri > adıyaman'da ev yangını. Adıyaman'da metruk binada çıkan yangın hasara ned. Otluk alanlar yangın riskini arttırıyor.

Adıyaman haberleri hürriyet yerel haberler sayfasında. Yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından yangın söndürülürken, ev kullanılamaz hale geldi. Bu görüntü polisi bile şaşırttı. Adıyaman'da odunlukta çıkan yangın, paniğe neden oldu. Adıyaman'da bir evin odunluğunda çıkan yangın söndürüldü.

Kahta Haberleri - Adıyaman'da kırtasiye deposunda yangın ...
Kahta Haberleri - Adıyaman'da kırtasiye deposunda yangın ... from i4.hurimg.com
.göre, turgut reis mahallesi'nde suriyelilerin kaldığı iki katlı bir evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Tarlada çıkan yangında 15 dönüm arpa kül oldu. Adıyaman'da metruk binada çıkan yangın hasara ned. Haberler > yerel haberler > adıyaman haberleri > merkez haberleri > adıyaman'da ev yangını. Adıyaman'da odunlukta çıkan yangın, paniğe neden oldu. Adana adıyaman afyon ağrı aksaray amasya ankara antalya ardahan artvin aydın balıkesir bartın batman bayburt bilecik bingöl bitlis bolu burdur bursa çanakkale çankırı çorum denizli diyarbakır. Türkiye'den ve dünya'dan son dakika haberleri, köşe yazıları, spordan magazine, teknolojiden siyasete tüm konuların tek adresi ajans haber platformunda. Adıyaman'da bir evin odunluğunda çıkan yangın söndürüldü.

Adıyaman'da metruk binada çıkan yangın hasara ned.

Adıyaman'da tarlada başlayıp evlere sıçrayan yangın, vatandaşlar ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Adıyaman güncel son dakika adıyaman haberleri, son dakika adıyaman gelişmeleri ve haberleri. Boş evde çıkan yangın korkuttu. Rüzgar nedeniyle kontrol altına alınamayan yangında yaklaşık 7 hektar alan kül oldu. Adana adıyaman afyon ağrı aksaray amasya ankara antalya ardahan artvin aydın balıkesir bartın batman bayburt bilecik bingöl. Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın. Kat:3 no:13 dulkadiroğlu / kahramanmaraş. Buğday ve arpa tarlalarında korkutan yangın. Adıyaman'da refüje çarpan otomobil takla attı 1 ölü, 3 yaralı. Alınan bilgiye göre, yenisanayi mahallesi'nde b.g'ye ait üç katlı evin odunluk kısmında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Haberler > yerel haberler > adıyaman haberleri > merkez haberleri > adıyaman'da ev yangını. Ana sayfa » etiket sonuçları: Türkiye'den ve dünya'dan son dakika haberleri, köşe yazıları, spordan magazine, teknolojiden siyasete tüm konuların tek adresi ajans haber platformunda.

.göre, turgut reis mahallesi'nde suriyelilerin kaldığı iki katlı bir evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Otomobil refüje çarpıp tarlaya yuvarlandı: Türkiye'den ve dünya'dan son dakika haberleri, köşe yazıları, spordan magazine, teknolojiden siyasete tüm konuların tek adresi ajans haber platformunda. Olay, fatih mahallesinde meydana geldi. Haberturk.com ekibi olarak türkiye'de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz.

Adıyaman'da, yangın sonrası kalorifer bacası çöktü 4 ...
Adıyaman'da, yangın sonrası kalorifer bacası çöktü 4 ... from foto.haberler.com
Haberturk.com ekibi olarak türkiye'de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Adıyaman'da marka haline gelen haber sitemiz devredilmiştir. 03 nisan 2018 salı 16:54. Adıyaman'da odunlukta çıkan yangın, paniğe neden oldu. Adıyaman haberleri hürriyet yerel haberler sayfasında. Adıyaman'da metruk binada çıkan yangın hasara ned. Adıyaman'da yangına rağmen kınaya devam edildi. Boş evde çıkan yangın korkuttu.

Kat:3 no:13 dulkadiroğlu / kahramanmaraş.

Yangın gece saatlerinde yunus emre mahallesi'nde, hasan kara'ya ait olan ait olan tek katlı evde çıktı. Miami'de çöken 13 katlı binada ölenlerin sayısı 20'ye çıktı. .göre, turgut reis mahallesi'nde suriyelilerin kaldığı iki katlı bir evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. En son adıyaman haberleri anında burada. Olay, fatih mahallesinde meydana geldi. Tarlada çıkan yangında 15 dönüm arpa kül oldu. Adıyaman'da 11 eve daha karantina. Adıyaman yangın haberleri, güncel son dakika adıyaman yangın haberleri ve daha fazlası adıyaman yangın haberler sayfasında buradasınız : Adıyaman'da marka haline gelen haber sitemiz devredilmiştir. Adana adıyaman afyon ağrı aksaray amasya ankara antalya ardahan artvin aydın balıkesir bartın batman bayburt bilecik bingöl. Yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından yangın söndürülürken, ev kullanılamaz hale geldi. Adana adıyaman afyon ağrı aksaray amasya ankara antalya ardahan artvin aydın balıkesir bartın batman bayburt bilecik bingöl bitlis bolu burdur bursa çanakkale çankırı çorum denizli diyarbakır. Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Son dakika gelişmesi oldukça adıyaman'da taziye evinde yangın haberi güncellenecektir yangın haberleri. Adıyaman haberleri hürriyet yerel haberler sayfasında.

Posting Komentar

0 Komentar